Pagaminsite: 4 porcijas
Užtruksite: 15-20 min
- REIKALINGI PRODUKTAI:
- Špinatų lapeliai: sauja;
Gražgarstės: sauja;
Salotų lapeliai: sauja;
Saulėgrąžų ar kitų daigų:sauja;
Agurkas: 1 vnt;
Juodosios alyvuogės: 35 g;
Migdolų (ar kitų mėgiamų riešutų): 50 g.
Migdolus pakepiname viename šaukšte aliejaus (galima ir sausai, bet su aliejum jie būna minkštesni). Agurką nulupame ir supjaustome griežinėliais. Į lėkštę dedame žalumynų lapelius ir daigus, ant viršaus išdėliojame agurkus, alyvuoges ir riešutus. Avokadų padažą galima patiekti šalia atskirame indelyje arba gražiai užpilti ant paruoštų salotų.
Šviežios, gaivios, sodrios, traškios – tikra atgaiva ir maistinių medžiagų porcija.
SKANAUS!