Pagaminsite: 8 porcijas
Užtruksite: 15 min.
Jums reikės: trintuvo (blenderio)
- REIKALINGI PRODUKTAI:
- Avokadai: 2 vnt.;
Agurkai: 2 vnt. (240g);
Alyvuogių aliejaus: 90 ml;
Citrinos sultys: 60 ml;
Medus (sirupas): 2 arbat. š. (10ml).
- REIKALINGI PRIESKONIAI:
- Asafetida: 1/2 arbat.š.;
Smulkintos mėtos, petražolės ar kalendros: 4 š.;
Juodieji pipirai (malti): ½ arbat.š;
Druska: pagal skonį.
Agurkus nulupame ir išimame sėklas, susmulkiname. Išgremžiame šaukšteliu avokadų minkštimą. Visus produktus išplakame smulkintuvu iki vientisos konsistencijos. Vandens kiekį reguliuojame pagal norimą padažo tirštumą.
Šis padažas net ir paprasčiausias salotas pavers prašmatniu patiekalu.
SKANAUS!