Daržovių ir kynvos sriuba
Išeiga: 7-8 porcijos
Kvapni, sodri, maistinga ir kartu lenga, spalvinga ir labai gardi.
Reikalingi produktai:
*1 puodelis – 250 ml |
Reikalingi prieskoniai:
|
Puode įkaitiname ghi arba aliejų, beriame prieskonius ir kelias sekundes pakepiname, kol šie paskleis aromatą. Sudedame smulkintus salierų stiebus ir kubeliais pjaustytas morkas, beriame druskos. Maišydami pakepiname kelias minutes. Tada pilame vandens, beriame kynvą, sudedame nuluptus ir susmulkintus pomidorus. Užvirus, verdame dar 15 min. Tuomet sudedame cukinijos kubelius. Paverdame kol daržovės bus minkštos. Patiekiame pabarstę smulkintais žalumynais.
Pastaba. Kad būtų lengviau nuimti pomidorų odelę, palaikome juos karštame vandenyje apie 2-3 min. ir po to trumpam panardiname į šaltą vandenį.
SKANAUS!